HomeΚΡΗΤΗΑλλάζει όψη το Πάρκο Καραμανλή

Αλλάζει όψη το Πάρκο Καραμανλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο εξωραϊσμός και καθαρισμός για να επακολουθήσει η φύτευση στο πάρκο Καραμανλή που βρίσκεται στην οδό Λεβήνου περιοχή Θερίσου Δειλινών πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Το πάρκο Καραμανλή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες για να αλλάξει όψη το πάρκο μαζί με Αντιδημάρχους και τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ.

parko 5 (1) 1

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με εθελοντές και κατοίκους της περιοχής και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στη δράση, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε ότι, συνεχίζεται η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της η Δημοτική Αρχή για την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα καθημερινότητας και περιβάλλοντος.

Όλοι πρέπει, επεσήμανε ο Δήμαρχος, να συμβάλλουμε ώστε να αλλάξει η εικόνα της πόλης και γενικότερα να αναπτυχθεί μια νέα αντίληψη για την ανάπτυξη της συλλογικότητας και του εθελοντισμού.

parko 7 1

Η νέα δράση καλλωπισμού του πάρκου οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας εθελοντισμού Let’s Do it Greece!

Στη δράση συμμετείχαν η Ομάδα Πρασίνου του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου, η ΔΕΠΑΝΑΛ, το 3ο Διαμέρισμα, η Αντιδημαρχία Πρασίνου, οι κάτοικοι της συνοικίας καθώς και εθελοντές χορηγοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση