HomeΚΡΗΤΗΔύσκολες ώρες για τον 22χρονο στη ΜΕΘ μετά το τροχαίο στην παραλιακή

Δύσκολες ώρες για τον 22χρονο στη ΜΕΘ μετά το τροχαίο στην παραλιακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες περνάει τόσο ο 22χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρότατα στο τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όσο και η οικογένεια του, καθώς ο νεαρός δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Από την πλευρά τους οι γιατροί δίνουν τη δική τους μάχη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα, που έχει υποστεί ο 22χρονος σε θώρακα και πλευρά από τη σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του 22χρονου, με την οικογένεια του 22χρονου να ελπίζει ότι θα βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία, που του επιφύλαξε η μοίρα.

Το χρονικό

Ο 22χρονος επέβαινε, όπως είχε γράψει το cretapost, μαζί με δύο ακόμη νεαρά άτομα στο αυτοκίνητο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη διαχωριστική νησίδα και να καταλήξει σε κολώνα φωτισμού.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ο 22χρονος και ένας 20χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο 20χρονος οδηγός ελαφρά.

Μάλιστα ο 20χρονος που τραυματίστηκε, επειδή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, μεταφέρθηκε χθες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Και ο 20χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά όχι τόσο όσο ο 22χρονος, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση