HomeΚΡΗΤΗΠαλεύουν να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματα, που τους προκάλεσαν…τα μανιτάρια

Παλεύουν να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματα, που τους προκάλεσαν…τα μανιτάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική τους μάχη δίνουν μάνα και κόρη από την περιοχή της Μεσσαράς για να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματα, που τους προκάλεσε η κατανάλωση μανιταριών.

Η 86χρονη μαζί με την 55χρονη κόρη της εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες σε νεφρά και ήπαρ αντίστοιχα.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου οι δύο γυναίκες να ξεπεράσουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο, τα σοβαρά προβλήματα, που τους προκάλεσαν τα μανιτάρια.

Οι δύο γυναίκες, που μεταφέρθηκαν σε πραγματικά άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, παρουσιάζουν κάποια βελτίωση σε σχέση με τις πρώτες ημέρες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι βλάβες, που έχουν υποστεί θα αποκατασταθούν άμεσα.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, όπως είχε γράψει το cretapost, ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής όλη η οικογένεια είχε καταναλώσει μανιτάρια, που είχε βρει ο πατέρας της οικογένειας.

Εξάλλου ήταν κάτι που το συνήθιζε, καθώς όλοι γνώριζαν από μανιτάρια.

Την επόμενη ημέρα άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα από τη δηλητηρίαση, που είχαν υποστεί, χωρίς όμως οι ίδιοι να τα συνδέσουν με την κατανάλωση των μανιταριών.

Την περασμένη πλέον Τρίτη και αφού όλα τα μέλη της οικογένειας δεν αισθάνονταν καθόλου καλά, απευθύνθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής τους, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση