HomeΣΠΟΡΠΑΟ Κρουσώνα Φωστήρας 3-2

ΠΑΟ Κρουσώνα Φωστήρας 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Φονέας» ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΟ Κρουσώνα και απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή τον ΟΦΗ *Υποβιβάστηκαν με το κεφάλι ψηλά οι Κρητικοί

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει μπει πλέον για τα καλά ο Φωστήρας σχετικά με τη μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική, καθώς την Κυριακή (17/4) έχασε εκτός έδρας από τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 3-2 για την 27η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, με 59 βαθμούς ο «Φονέας» μοιράζεται πια την κορυφή με τον ΟΦΗ και αναμένεται… πόλεμος στις τρεις τελευταίες «στροφές» του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί κέρδισαν αλλά υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, σε ένα ματς όπου ο Χύζι άνοιξε το σκορ στο 28′ και ο Ζανελάρης με σουτ στην αντεπίθεση πέτυχε το 2-0.

Ο Φωστήρας μείωσε προς στιγμή με κεφαλιά του Ζαγοριανού στο 81′, το 3-1 έγινε στο 83ο λεπτό από τον Μανουσάκη, ενώ στο 84′ ο Καϊμακαμούδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πήλιου στο 90’+2 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος (86′ Χελά), Πήλιος, Ανωγειανάκης (81′ Κομνηνός), Ζανελάρης (77′ Τσακάνι).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Κόπελας (71′ Γεροκωνσταντής), Βελέτης (46′ Καϊμακαμούδης), Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Ταχματζίδης, Σκάρος (60′ Ντάφλας), Ζαγοριανός, Ντάλας, Όγκμποε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση