HomeΣΠΟΡΙωνικός ΟΦΗ 1-1

Ιωνικός ΟΦΗ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες έμειναν στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ιωνικό, ισοβαθμώντας, ωστόσο, με τον Φωστήρα στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Μπορεί να μην κέρδισε την Κυριακή, αλλά χάρηκε… Ο λόγος για τον ΟΦΗ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης, ωστόσο έπιασε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στους 59 βαθμούς τον Φωστήρα.

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, λοιπόν, ο «Φονέας» έχασε στην Κρήτη με 3-2 από τον ΠΑΟ Κρουσώνα κι έτσι η άνοδος στη Β’ Εθνική φαίνεται ότι θα κριθεί στο ματς των Ηρακλειωτών με την ομάδα του Ταύρου στο «Γεντί Κουλέ» για την 30ή και τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Ιωνικό, η ομάδα του Νικου Νιόπλια απείλησε στο 15′ με σουτ του Περογαμβράκη μέσα από την περιοχή να περνά άουτ, για να έρθει το 0-1 στο 42′ με θαυμάσια ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλέ.

Τα χαμόγελα, πάντως, τελείωσαν γρήγορα για τους «ασπρόμαυρους», καθώς στο 45′ οι Νικαιώτες ισοφάρισαν με σουτ του Σάμιου και αυτό το 1-1 έμελε να είναι από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, ο Καλέ βρέθηκε στο 75′ σε επίκαιρη θέση, αλλά ο Κρητικός απομάκρυνε την τελευταία στιγμή την μπάλα και χάθηκε έτσι μια καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Ιωνικό από την πλευρά του να τελειώνει την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, μια και στο 90′ αποβλήθηκε ο Παντελίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Αργυρίου (66′ Μιχελής), Δημακάκος, Προβατίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτζής, Παντελίδης, Μπερνιδάκης, Κατσίκης, Ρόβας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (30′ λ.τρ. Πατινιώτης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος (53′ λ.τρ. Μπουρσέλης), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Χαντί, Καλέ, Περογαμβράκης (72′ Γουόρντεν).

Διαφήμιση
Διαφήμιση