HomeΚΡΗΤΗΈφερε στο Ηράκλειο 5.400 κροτίδες με το πλοίο της γραμμής

Έφερε στο Ηράκλειο 5.400 κροτίδες με το πλοίο της γραμμής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ετοιμάζονταν να ρίξουν στην αγορά του Ηρακλείου, ενόψει του Πάσχα, περισσότερες από 5.000 κροτίδες, λογάριαζαν ωστόσο χωρίς τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Ο λόγος για δύο άνδρες ηλικίας 48 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Ηρακλείου για παραβάσεις του νόμου που αφορούν σε φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα αλλά και για παράβαση του νόμου που αφορά σε όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

krotides2

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος κατέφθασε το μεσημέρι σε πλοίο που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Ηρακλείου και παρέλαβε στο όνομα του 48χρονου συνολικά τρία δέματα από το χώρο αποθήκευσης ασυνόδευτων αποσκευών.

Στη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε οι λιμενικοί διαπίστωσαν ότι στα δύο από τα τρία δέματα είχαν συσκευαστεί 100 κούτες των 50 τεμαχίων η κάθε, συνολικής ποσότητας 5.000 κροτίδων, ενώ στο τρίτο δέμα βρέθηκαν 20 κούτες των 20 τεμαχίων, συνολικής ποσότητας 400 κροτίδων.

Στη συνέχεια αναζητήθηκε ο 48χρονος εντός του πλοίου, ο οποίος αφού εντοπίστηκε, αποδέχθηκε ότι τα δέματα ήταν δικά του και συνελήφθη με την αυτόφωτη διαδικασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση