HomeΚΡΗΤΗΤα προβλήματα των αστυνομικών του Λασιθίου στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

Τα προβλήματα των αστυνομικών του Λασιθίου στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης και ο γενικός γραμματέας Πέτρος Χρυσουλάκης, οι οποίοι είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Υποστράτηγο Γιώργο Σκανδαλάκη, με τον Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ταξίαρχο Στέλιο Βολυράκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.,  Αστυνομικό Διευθυντή Μιχάλη Λαδομένο.

astyomikoi lasithiou2

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης συνεχάρησαν τους κ.κ. Σκανδαλάκη και Βολυράκη για τις προαγωγές τους στις νέες τους θέσεις. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν τέθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Λασιθίου, όπως η τεράστια έλλειψη αστυνομικού προσωπικού από την οποία υποφέρουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες με αποτέλεσμα να καταπατούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Από τους παρισταμένους ακουστήκαν με ενδιαφέρον όσα τους τέθηκαν και δήλωσαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ μας με τη διοίκησης της Ένωσης με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού και την καλύτερη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση