HomeLife & StyleΤσιτσιολίνα: Δική σας επιλογή ο Τσίπρας, τώρα πορευτείτε με αυτή

Τσιτσιολίνα: Δική σας επιλογή ο Τσίπρας, τώρα πορευτείτε με αυτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα στεφάνι από κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα  που περιέβαλε τα ξανθά μακριά μαλλιά της, αστραφτερό κόκκινο κραγιόν, με φόρεμα που αποκάλυπτε το πλούσιο μπούστο της και παρέα με τον… τσιτσιολίνο της,  η διάσημη Τσιτσιολίνα- κατά κόσμο Ιλόνα Στάλερ- έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να παραστεί στο Erotic Festival που ανοίγει τις πόρτες του σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του TAE KWON DO στο Φάληρο.

Η Τσιτσιολίνα δήλωσε χαρούμενη που βρίσκετε σε μια τόσο όμορφη χώρα όπως η Ελλάδα, αλλά η ατάκα που έκλεψε την παράσταση χθες στη συνέντευξη Τύπου ήταν για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

TSITSIOLINA1

Απαντώντας σε ερώτηση για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας είπε: «Για εμένα δεν είναι το θέμα αν υπάρχει αριστερά, δεξιά, κέντρο, το θέμα είναι ότι όποιοι και αν είναι άσχετα αν εγώ ήμουν σε ένα κόμμα της αριστεράς, όποιοι και αν είναι πάνω, πρέπει να αγκαλιάσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας.

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε σχέση με την αριστερά στη χώρα σας. Για τον Αλέξη  Τσίπρα δεν ξέρω να σας πω, ζω μακριά, εσείς τον ψηφίζετε, εσείς είστε αυτοί που θα πείτε αν είναι κατάλληλος για τη θέση που είναι.

TSITSIOLINA2

Ήταν δική σας επιλογή αυτή η πολιτική και πρέπει να πορευτείτε με αυτή εσείς ξέρετε καλύτερα».

Η απάντησή της προκάλεσε τα γέλια και τα χειροκροτήματα όσων βρίσκονταν στην αίθουσα.

TSITSIOLINA3

Η θρυλική πορνοστάρ δήλωσε επίσης, πως η κρίση επηρεάζει την ερωτική ζωή αλλά δεν πρέπει να γίνεται αυτό, αφού ο έρωτας και το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τπου η Τσιτσιολίνα απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων της τηλεόρασης για το ποιος είναι πιο σέξι ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Πάνος Καμμένος με την ίδια να μην θεωρεί σέξι τον Πάνο Καμμένο, ενώ να μην απαντά ξεκάθαρα και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης σε φωτογραφία που της έδειξαν με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γιάννη Σπαλιάρα η Τσιτσιολίνα απάντησε πως τους βρίσκει πάρα πολύ όμορφους αλλά δεν τους γνωρίζει.

TSITSIOLINA4

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν οι δυο παρουσιάστριες της σημερινής εκδήλωσης Εύη Αδάμ και Τζέην Σαμπανίκου, ενώ το λόγο πήραν και οι δυο διάσημες πορνοσταρ Pussy Kat και Lola Taylor. Η τελευταία μάλιστα ήταν πάρα πολύ ντροπαλή και δεν θέλησε να μιλήσει, παρά το γεγονός πως στις «παραστάσεις» της είναι πολύ αποκαλυπτική!

TSITSIOLINA5

Η Εύη Αδάμ εκτέλεσε και χρέη μεταφραστή για την Pussy Kat, η οποία εκπροσωπεί και την οργάνωση Stop childpornography.

Οι διοργανωτές υποσχέθηκαν πλούσιο θέαμα στο μεγάλο event που θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Φάληρο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση