HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το “Ηράκλειο:Έξυπνη Πόλη”

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το “Ηράκλειο:Έξυπνη Πόλη”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20 Απριλίου οι εκδηλώσεις της Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ηρακλείου αναφορικά με το Στρατηγικό Σχέδιο «Ηράκλειο: Έξυπνη Πόλη», το οποίο και έχει τεθεί ήδη σε δημόσια διαβούλευση (σύνδεσμος: https://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/smartcity13042016.html ).

Έτσι σήμερα και αύριο ο Διευθυντής προγραμματισμού κ. Κώστας Μοχιανάκης θα βρίσκεται στη Λεμεσό στην 1st Euro Mediterranean Conference and Exhibition 2016 και θα παρουσιάσει το παράδειγμα του Ηρακλείου ως «έξυπνη πόλη». Τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Επιτροπή «Ηράκλειο: Έξυπνη Πόλη», οπότε και θα παρουσιαστεί το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο: Έξυπνη Πόλη».

Η επιτροπή, πρώτη του είδους της στην Ελλάδα, συντονίζεται από τον Δήμο και περιλαμβάνει εκπροσώπηση και συμμετοχή από τους περισσότερους φορείς της πόλης, όπως το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Σκοπός της επιτροπής είναι η συλλογική διαχείριση των στρατηγικών στόχων της πόλης.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί να συμβάλλουν με τις απόψεις τους και άλλοι φορείς και ομάδες πολιτών που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς τομείς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση