HomeLife & StyleΗ selfie της Σκάρλετ Γιόχανσον και του Σούπερμαν στο φακό του Μάριο Τεστίνο

Η selfie της Σκάρλετ Γιόχανσον και του Σούπερμαν στο φακό του Μάριο Τεστίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πανέμορφη Σκάρλετ Γιόχανσον και ο γοητευτικός Χένρι Κάβιλ, ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύεται τα τελευταία χρόνια τον Σούπερμαν, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας που ετοιμάζει η Huawei για την προώθηση του P9, του νέου, κορυφαίου της smartphone.

SKARLET1

Οι δύο σταρ πόζαραν μπροστά στον φακό του φημισμένου Μάριο Τεστίνο και έπαιξαν με το P9, το οποίο είναι το πρώτο προϊόν συνεργασίας της Huawei με τη Leica. Το P9 ενσωματώνει δυο κύριες κάμερες με οπτικά μέρη που φέρουν την υπογραφή της γερμανικής φίρμας. Κατά τη λήψη, οι δύο κάμερες λειτουργούν παράλληλα, κάνοντας πιο αποτελεσματικό το παιχνίδι με το βάθος πεδίου.

SKARLET2

Φυσιολογικά, η Huawei επενδύει πολύ στις φωτογραφικές δυνατότητες της νέας της συσκευής, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως για πρώτη φορά η Leica μοιράζεται την τεχνογνωσία της με κάποιον κατασκευαστή smartphones.

SKARLET3

Το P9 διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις οθόνης με τον προκάτοχο του, στις 5,2 ίντσες, αλλά έχει πιο λεπτό προφίλ, οριακά κάτω από τα 7 χιλιοστά. «Φοράει» τον νέο οκταπύρηνο Kirin 955, υποστηριζόμενο με 3 Gb RAM, 32 Gb ROM και μπαταρία 3.000 mAh. Στην ελληνική αγορά αναμένεται μέσα στον Μάιο.

SKARLET4

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση