HomeΚΡΗΤΗΕπαγγελματίας στην… απάτη – 58χρονη είχε εξαπατήσει 43 άτομα με λεία άνω των 11.000 ευρώ

Επαγγελματίας στην… απάτη – 58χρονη είχε εξαπατήσει 43 άτομα με λεία άνω των 11.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαγγελματίας στην… απάτη ήταν μία 58χρονη η οποία διαμένει στο Ηράκλειο και σε μόλις έναν χρόνο είχε εξαπατήσει συνολικά 43 άτομα σε όλη την Ελλάδα – συμπεριλαμβανομένου και της Κρήτης – αποσπώντας από τα θύματά της συνολικά πάνω από 11.000 ευρώ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της για όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 58χρονη – η οποία και αναζητείται από τις αρχές – είχε εξαπατήσει 43 ανθρώπους σε Κρήτη (14 για την ακρίβεια), Πειραιά, Σαλαμίνα και διάφορα άλλα μέρη της χώρας.

Η ίδια εμφανιζόταν στα θύματά της με διάφορες ιδιότητες – από υπεύθυνη σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες έως αρμόδια για νομιμοποίηση αλλοδαπών αλλά και για εύρεση εργασίας – και ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κάθε θύματος.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα έγινε σήμερα η «έφοδος» στο σπίτι της 58χρονης στο Ηράκλειο όπου βρήκαν και κατασχέθηκαν: πλήθος εγγράφων (αποδείξεις, συμβόλαια, λογαριασμοί και άλλα), ιδιόχειρες σημειώσεις, 2 κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 58χρονης, η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος, υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση