HomeΚΡΗΤΗΑνοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αγία Μαρίνα

Ανοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αγία Μαρίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά και την τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ανοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Η σχετική μελέτη η οποία εκπονήθηκε από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Θεμάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιοχή.

Οι παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν και προβλέπεται να υλοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:

– Η οδός Καποδιστρίου να οριστεί ως οδός προτεραιότητας έναντι όλων των καθέτων της.

– Η οδός Θεοτοκοπούλου να μονοδρομηθεί από τη συμβολή της με την οδό Πέντε Πηγαδίων έως την οδό Οδ. Ελύτη με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο.

– Η οδός Οδ. Ελύτη να μονοδρομηθεί από τη συμβολή με την οδό Θεοτοκοπούλου έως την οδό Ι. Καποδίστρια και με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά.

– Η οδός Τριών Ιεραρχών να μονοδρομηθεί από την συμβολή με την οδό Οδ. Ελύτη έως την οδό Αγ. Γεωργίου και με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά.

– Η οδός Αγ. Γεωργίου να μονοδρομηθεί από τη συμβολή με την οδό Τριών Ιεραρχών έως την οδό Οδ. Ελύτη και με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο.

– Η οδός Συκιδακίων να μονοδρομηθεί από τη συμβολή με την οδό Οδ. Ελύτη έως την οδό Ι. Καποδίστρια και με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο.

– Η οδός Αμπέλας να μονοδρομηθεί από τη συμβολή με την οδό Οδ. Ελύτη έως την πρώτη συμβολή με την Ι. Καποδίστρια και με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση