HomeΚΡΗΤΗΚαλά στην υγεία του ο μαθητής που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου εξαιτίας ανέμων

Καλά στην υγεία του ο μαθητής που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου εξαιτίας ανέμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλά στην υγεία του φαίνεται ότι είναι ο μαθητής του Λυκείου Βάμου Χανίων που είχε τραυματιστεί στο πόδι μετά από πτώση δέντρου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Μαρτίου, όταν ο μαθητής βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου μαζί με συμμαθητές του. Οι άνεμοι έπνεαν ισχυροί και έριξαν ένα μεγάλο κλαδί δέντρου που έπεσε πάνω στο πόδι του μαθητή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο χειρουργείο όπου και υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο μαθητής πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», με μια ανάρτηση στα social media, ο πατέρας του μαθητή από το Παϊδοχώρι ευχαρίστησε όσους στήριξαν το παιδί του και την οικογένεια, αναφέροντας τα εξής: «… ξανά σπίτι λοιπόν. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομειακό του Κέντρου Υγείας Βάμου για την άμεση και σωτήρια επέμβαση του, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον διευθυντή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής, τον διευθυντή και τους καθηγητές του λυκείου Βάμου, την διευθύντρια του γυμνασίου Βάμου, τον δήμαρχο Αποκορώνου, πρώην συναδέλφους και φίλους για την ανταπόκριση τους στην ανάγκη για αίμα, την ομάδα αυτογνωσίας, και όλους εσάς συγγενείς, φίλους, χωριανούς για την δύναμη και την αγάπη που μας δώσατε όλες αυτές τις ημέρες. Να είστε καλά».

FACEBOOK PAIDI BAMOS

Διαφήμιση
Διαφήμιση