HomeΚΡΗΤΗ«Ξύπνησε» ο 6χρονος που τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

«Ξύπνησε» ο 6χρονος που τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνέει από σήμερα ο 6χρονος Στέλιος που τις τελευταίες δέκα μέρες δίνει μάχη για την ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά τον τραυματισμό του από εκπυρσοκρότηση όπλου.

Ο 6χρονος από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα από σφαίρα στην τραχηλική χώρα.

Οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σήμερα κατάφεραν να τον ξυπνήσουν από το… κώμα και πλέον υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Απριλίου στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, τη στιγμή που ο 6χρονος μαζί με τον αδερφό και τον ξάδερφό του έπαιζαν με ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βληθεί στο λαιμό.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει, όντας σε καταστολή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές εξετάζουν ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αγόρι αυτοτραυματίστηκε με το όπλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση