HomeΚΡΗΤΗΚλέφτης με περίεργα γούστα στα χέρια των αρχών : Είχε κλέψει ακόμη και … φανάρια σήμανσης!

Κλέφτης με περίεργα γούστα στα χέρια των αρχών : Είχε κλέψει ακόμη και … φανάρια σήμανσης!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι προχώρησαν οι διωκτικές αρχές της ανατολικής Κρήτης μετά τη σύλληψη ενός 27χρονου νεαρού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Χθες το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του ΤΑΕ Λασιθίου, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 27χρονου νεαρού στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα αντικείμενα.

Ο 27χρονος κατηγορείται ότι τη νύχτα της 26ης προς την 27η Ιουλίου 2015, είχε εισβάλει σε αποθήκη ενός 59χρονου αγρότη στο Οροπέδιο Λασιθίου και είχε καταφέρει να αρπάξει αγροτικά είδη και διάφορα εφόδια, όπως μία γεννήτρια, 20 σακιά με λιπάσματα και 400 πλαστικά κιβώτια, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Κάποια από τα κλεμμένα αυτά αντικείμενα, βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και επιστράφηκαν στον 59χρονο αγρότη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ωστόσο, στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν επίσης … φανάρια σήμανσης που ο 27χρονος κατηγορείται ότι είχε ξηλώσει από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο νεαρός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση