HomeΚΡΗΤΗΜετά το Πάσχα, και αν… οι διοικητές στα νοσοκομεία της Κρήτης

Μετά το Πάσχα, και αν… οι διοικητές στα νοσοκομεία της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτα θα πάρουν σειρά τα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε χρονοδιάγραμμα που τοποθετείται μετά το Πάσχα και στη συνέχεια, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ακολουθήσουν οι διορισμοί των διοικητών στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας και στα υπόλοιπα μεγάλα περιφερειακά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Αυτό προέκυψε για το μείζον θέμα των «ορφανών» νοσοκομείων από τις επίσημες ανακοινώσεις που έγιναν στο Υπουργείο Υγείας.

Όπως ανέφερε ένας απ’ τους υπευθύνους για τη διαδικασία επιλογής των νέων διοικητών,  από το υπουργείο Υγείας, «συνέχεια διαβάζουμε και συνέχεια βλέπουμε βιογραφικά. Το Σάββατο διάβασα 10 ώρες, την Κυριακή 9, σήμερα το πρωί. Από όλα τα βιογραφικά βγάζουμε στην άκρη τα πιο δυνατά. Από αυτά μαζεύουμε και κάνουμε διαδικασίες αξιολόγησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός, υπάρχουν πάρα πολλές αιτήσεις και γι’ αυτό εκτιμά ότι το υπουργείο θα είναι σε θέση, μετά το Πάσχα, να έχει έτοιμο το επόμενο πακέτο μαζικών τοποθετήσεων διοικητών σε πολύ μεγάλα νοσοκομεία.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία των νησιών, λόγω και της προσφυγικής κρίσης, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι εξελίξεις για τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης θα υπάρξουν, με την πιο αισιόδοξη πρόβλεψε μέσα στον Ιούνιο του 2016.

Διαφήμιση
Διαφήμιση