HomeΚΡΗΤΗΈτοιμη για κινητοποιήσεις η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Έτοιμη για κινητοποιήσεις η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σειρά κινητοποιήσεων ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου με 48ωρη απεργία, συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις κινητοποιήσεις ενάντια στον ασφαλιστικό και φορολογικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, πραγματοποιείται την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, τακτική γενική συνέλευση του σωματείου, στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΗ.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Οι κατακτήσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες, δέχονται το νέο σαρωτικό χτύπημα που επιδιώκει η κυβέρνηση, καθώς καθιστά τα κοινωνικά ασφαλιστικά δικαιώματα ατομική ευθύνη των ασφαλισμένων, ωθώντας τους προς την ιδιωτική ασφάλιση, για ακόμη πιο πλούσια κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών  της Υγείας και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.  Η φοροληστεία που σχεδιάζουν αφορά και πάλι μόνο τις τσέπες του λαού που ματώνει καθημερινά και του ζητούν από παντού να πληρώνει, ενώ την ίδια ώρα χαρίζουν φόρους και απαλλαγές στους μεγαλοεργοδότες!

Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.  Κανένας εργαζόμενος να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!

Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή. Η μόνη απάντηση από την πλευρά μας είναι η οργάνωση της πάλης μέσα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε επιχείρηση.

Κορυφώνουμε τη δράση μας με στόχο να μην περάσει κανένα αντεργατικό νέο μέτρο με 48ωρη γενική απεργία : 1η μέρα της απεργίας στις 10.00 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας 2η μέρα στις 11.00πμ στην Πλατεία Ελευθερίας σε παγκρήτια συγκέντρωση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση