HomeLife & StyleΗ Τσιτσιολίνα έρχεται στην Αθήνα -Για να γνωρίσει το πιο ερωτικό κοινό του πλανήτη

Η Τσιτσιολίνα έρχεται στην Αθήνα -Για να γνωρίσει το πιο ερωτικό κοινό του πλανήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Aποτέλεσε τη φαντασίωση χιλιάδων αντρών, αλλά και το όραμα για έναν καλύτερο, «ανάλαφρο» κόσμο μέσα από την ιταλική Βουλή στην οποία συμμετείχε.

Η Τσιτσιολίνα έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή το Erotic Festival και σκοπό να σηκώσει το ηθικό των Ελλήνων ψηλά.

Την Τσιτσιολίνα θα υποδεχτούν οι δημοσιογράφοι που έχουν προσκληθεί, όπως αρμόζει στην πρώην κυρία Τζεφ Κουνς, σε κεντρικό ξενοδοχείο που συχνά παίζεται το μέλλον της χώρας, με θέα την Ακρόπολη και παγωμένο λευκό prosecco όπως έχει ζητήσει.

Το αλλοτινό σύμβολο του σεξ δέχτηκε με χαρά την πρόταση για μία απόδραση στην Αθήνα, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά το πιο ερωτικό κοινό στον πλανήτη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Στα 61 της πλέον χρόνια η Τσιτσιολίνα αναφέρεται στο παρελθόν με έναν συνδυασμό αφέλειας και επιτήδευσης. «Δεν σκηνοθετούσα τη ζωή μου, ήμουν ένα αυθόρμητο κορίτσι που του άρεσε να κάνει σεξ, να επιδεικνύει τον ερωτισμό της και να σοκάρει τους ‘ευσεβείς’» τονίζει.

Ήλιο θέλει, με προφύλαξη πάντα γιατί προσέχει ιδιαίτερα το λευκό της δέρμα.  Άφθονους χυμούς, όχι απαραίτητα για να τους πιει, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να πάει για μπάνιο σε κάποια από τις παραλίες της Αττικής.

Το Erotic Festival στο οποίο συμμετεχει πραγματοποιείται 15 -18 Απριλίου  στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο  με πολλά σόου, πάρτι και καλεσμένα κορυφαία sex models από όλο τον κόσμο.

Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του ερωτισμού  σε ένα σέξι μπαζάρ ειδικά σχεδιασμένο, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Erotic Festival και σεξουαλική κακοποίηση

Φέτος στο πλαίσιο της ενότητας Sex Education, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΗΙV: Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Η διοργάνωση συνεχίζει να προκαλεί και έρχεται να τονώσει δυναμικά το ηθικό των Ελλήνων, μέσα από το EROTIC ART 2016. Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται σύμφωνα με τους διοργανωτές να προσφέρει στους επισκέπτες, μια αξέχαστη εμπειρία που θα αυξήσει την λίμπιντο  μέσα από την αισθητική αλλά και τον αισθησιασμό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση