HomeLife & Style«Χτύπα σαν άντρας», η διαφήμιση της Άντζελας που σαρώνει στα social media

«Χτύπα σαν άντρας», η διαφήμιση της Άντζελας που σαρώνει στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκρηξη έχει προκαλέσει στο Twitter τις τελευταίες ώρες η νέα διαφήμιση για το Πάσχα με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου.

Το σποτ με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ποια θυσία» ξεκινά με μια γυναίκα έκπληκτη να διαπιστώνει ότι η «Λαίδη» βρίσκεται δίπλα της με μια λαμπάδα στα χέρια.

«Είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι» ξεκινά το τραγούδι η Άντζελα ενώ μια γυναίκα σε ένα μπαλκόνι εκστασιάζεται όταν η τραγουδίστρια της ρίχνει ένα βλέμμα με χαμόγελο.

«Και δεν αξίζει στο όνομά μου μια πετσούλα αρνί για μένα» συνεχίζει το «πειραγμένο» τραγούδι η Άντζελα ενώ την πλησιάζει ένας νεαρός άνδρας.

Από εκεί και πέρα η διαφήμιση «απογειώνεται». «Εσύ;» ρωτά η Άντζελα με λάγνο ύφος τον όμορφο άνδρα και αυτός αντί απάντησης κραδαίνει δύο κόκκινα αβγά. Όλη η πομπή σταματά και περιμένει με κομμένη την ανάσα για τη συνέχεια. «Χτύπα, χτύπα σαν άντρας» λέει η «Λαίδη», ο νεαρός πρωταγωνιστής σηκώνει αποφασιστικά το αβγό και μετά… Καλή Ανάσταση!

Τα 67 δευτερόλεπτα της διαφήμισης προκάλεσε «πάρτι» στo Twitter με άλλους να υποστηρίζουν ότι η επιτυχία θα ήταν να εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής και να της έδινε ένα χαστούκι με αφορμή την κόντρα τους για την παλαιότερη σχέση τους ενώ άλλοι προτείνουν αντί για την Άντζελα στις επόμενες διαφημίσεις να πρωταγωνιστήσει η Μαρινέλλα με το «λίγο αρνί, λίγο πατσά και τ’ αγόρι μου» ή η Νατάσσα Μποφίλιου με το «η νονά πονάει όταν πληρώνει». Ορισμένοι, δε, ειδαν στο βίντεο μια προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαγραφή δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ ενώ οι πιο καυστικοί γράφουν «αν το ήξερε ο Χριστός δεν θα είχε αναστηθεί».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση