HomeLife & StyleΗ Κιμ Καρντάσιαν στέλνει μήνυμα ενώ το παιδί της σωριάζεται

Η Κιμ Καρντάσιαν στέλνει μήνυμα ενώ το παιδί της σωριάζεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτή η σκηνή αποδεικνύει ότι η αρρώστεια του iPhone μπορεί να είναι επικίνδυνη και για την βασίλισσα των selfies Κιμ Καρντάσιαν.

Στις παρακάτω φωτό φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν να αγνοεί πλήρως την κόρη της North West την ώρα που σωριάζεται. Εκείνη δεν παίρνει είδηση τίποτα και συνεχίζει την αναζήτηση στο κινητό, ενώ γύρω της όλοι ουρλιάζουν για την άτυχη στιγμή. Η αδελφή της Κόρτνι που είναι μαζί της σκύβει να πιάσει τη μικρή, αλλά η Κιμ τράβηξε το πόδι της για να μπορεί ανενόχλητη να διαβάζει στο  iPhone.

Η Καρντάσιαν βάζει πάντα την κόρη της μπροστά στις κάμερες, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι μια σωστή μητέρα και καλή οικογενειάρχης. Αλλά η σκηνή με την πτώση της  North West δεν άρεσε στους φαν της που την επέκριναν στο ίντερνετ.

Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014, όταν χρήστες έγραψαν ότι η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε για το αεροδρόμιο και ξέχασε την κόρη της στο ξενοδοχείο, ενώ φωτογραφήθηκε να γυρίζει τρέχοντας όταν την θυμήθηκε. Η περσόνα αναγκάστηκε να απαντήσει και να αμυνθεί:

«Ακουσα στο ραδιόφωνο σήμερα μια ιστορία ότι ξέχασα την κόρη μου στο ξενοδοχείο φεύγοντας για το αεροδρόμιο. Κάνετε πλάκα;;;;;LOL. Πήγα στο αυτοκίνητο μόνη μου για να σιγουρευτώ ότι ήταν εκεί το κάθισμα του παιδιού. Γι’αυτό γύρισα».

KARNTASIAN1 KARNTASIAN2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση