HomeLife & StyleΔέσποινα Μοιραράκη: «Το 2014 δεν είχα καθόλου μαλλιά»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Το 2014 δεν είχα καθόλου μαλλιά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Δέσποινα Μοιραράκη, παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του «Πρω1νού», όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και το στρες που βίωσε εξαιτίας της κρίσης, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της.

«Μου έπεσαν όλα μου τα μαλλιά από το στρες που πέρασα με την κρίση. Το 2014, δεν το κατάλαβε κανείς, εγώ δεν είχα καθόλου μαλλιά. Έκανα μια μέρα ξαφνικά έτσι και μου έφυγαν όλα μου τα μαλλιά. Έκανα μια ειδική εξέταση και ήταν το 68% της κεφαλής μου τελογενείς τρίχες δηλαδή αυτό που λέμε είχαν τελειώσει. Με μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και θεραπεία κατάφερα σήμερα να μη φοράω ούτε τρέσα, ούτε τίποτα».

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τόνισε: «Έμεινα ορφανή από έξι ετών. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα. Εκείνη την εποχή η μητέρα μου είχε ξεκινήσει κάποια δικαστήρια και είχε μπει σε μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, ήταν και αγράμματη, και αυτά που της έλεγε ο δικηγόρος δεν μπορούσε να τα καταλάβει 100%. Επειδή ήμουν αριστούχος με έβαζε να της τα εξηγώ πιο απλά. Βρέθηκα ένα κοριτσάκι επτά ετών να στηρίζω τη μητέρα μου».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση