HomeΚΡΗΤΗΟ νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κούτρας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε το νέο Διοικητή για θέματα που αφορούν στο Νομό Χανίων και αναφέρθηκε στην πάντα άψογη συνεργασία μεταξύ του Πεδίου Βολής Κρήτης και των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε επίσης ότι, εκτός από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της αεράμυνας των χωρών-χρηστών του ΝΑΤΟ, από την ίδρυσή του το 1964, το Π.Β.Κ. αποτελεί επίσης έναν αξιόλογο αρωγό για την διεθνή προβολή του τόπου μας και για την σύσφιξη των σχέσεών μας με άλλες χώρες, αλλά και για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας, καθώς οι δραστηριότητές του συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση του τόπου.

Ο κ. Κούτρας με τη σειρά του ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για στις τρέχουσες δραστηριότητες του Π.Β.Κ. και τον διαβεβαίωσε για τη συνέχεια της καλής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του και των υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες συζήτησαν την διοργάνωση των επικείμενων εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, καθώς αναμένεται η επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας όλων των χωρών που συμμετέχουν στις σχετικές εκδηλώσεις, οι οποίες φέτος θα είναι αναβαθμισμένες λόγω του ιδιαίτερου επετειακού χαρακτήρα τους. Η συνάντηση έκλεισε με τις ευχές του κ. Βουλγαράκη στο νέο Διοικητή για καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση