HomeΣΠΟΡΕκλογές στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη!

Εκλογές στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την χθεσινή παρουσία του Γιώργου Βρέντζου στη συνεδρίαση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, σήμερα έγινε εκ νέου συμβούλιου και αποφασίστηκε να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης!

Η ημερομηνία δεν ανακοινώθηκε ακόμα όμως θα είναι σύντομα, με πιθανότερη την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερ. Εργοτέλη αναφέρει τα εξής:

«Συναντήθηκαν χτες το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης με τον Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς το οικονομικό και διοικητικό πλάνο του για το Σύλλογο, τριετούς διάρκειας.

Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση εκλογικού χαρακτήρα, ώστε να χαραχτεί απρόσκοπτα και με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση το μέλλον του Συλλόγου.

Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκλογές.

Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη και το νομικό Μανόλη Παπαντωνάκη, να εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στη συνεδρίαση της ΕΕΑ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, σχετικά με την λύση και την εκκαθάριση της ΠΑΕ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση