HomeΚΡΗΤΗΝέα αναβολή στην υπόθεση του Βρετανού που… κακοποιούσε τα παιδιά του

Νέα αναβολή στην υπόθεση του Βρετανού που… κακοποιούσε τα παιδιά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα αναβολη πήρε σήμερα το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης του 56χρονου Βρετανοόυ που κατηγορούται ότι υιοθετούσε παιδιά για να τα… κακοποιεί.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα» ο Βρετανός κατηγορούμενος επικαλέστηκε οικονομική αδυναμία προκειμένου ν’ αναλάβει την υπεράσπισή του δικηγόρος κι έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί τελικώς την προσεχή Παρασκευή στο δικαστήριο Ρεθύμνου.

Όπως έχει αναφέρει ήδη το cretapost, ο 56χρονος μόνιμος κάτοικος Χανίων, τα τελευταία χρόνια, υιοθετούσε με την 57χρονη σύζυγό του παιδιά, ως ανάδοχη οικογένεια, εισπράττοντας τα επιδόματα που προβλέπει η βρετανική νομοθεσία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε το Γενάρη του 2015, ο 56χρονος ασελγούσε σε βάρος των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της οικογένειας, οι οποίες σήμερα είναι ενήλικες, ενώ ασκούσε σωματική και λεκτική βία σε βάρος των τριών μικρότερων παιδιών, ενός κοριτσιού και δύο αγοριών που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η 57χρονη σύζυγος του κατηγορουμένου από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του άνδρα της έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Για την υπόθεση που συγκλόνισε την Κρήτη, έχουν ενημερωθεί και οι βρετανικές αρχές οι οποίες επίσης εξετάζουν ενδελεχώς τις λεπτομέρειες των περιστατικών που καταγγέλθηκαν κυρίως από τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, τα οποία εκτιμάται ότι θα παραστούν και στη δίκη της Παρασκευής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση