HomeΣΠΟΡΕπέστρεψε από τη Γαλλία η αποστολή της Α. Λ. Μεσαράς

Επέστρεψε από τη Γαλλία η αποστολή της Α. Λ. Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επέστρεψε από το Μπουρζ της Γαλλίας ο Μεσσαρίτης Πανελλήνιος Πρωταθλητής Τσακιράκης Θοδωρής ,όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας έως 17ετων.

Ο Τσακιράκης ,ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή του Φουστανάκη Δημήτρη, κατάφερε έπειτα από μια εκπληκτική εμφάνιση (για αθλητή που συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνες εξωτερικού) να περάσει τον πρώτο γύρω με 4 νίκες και 2 ήττες (η μία από τον μετέπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή Ιταλό Nte Mola με 5-4).

Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Μεξικανό Sanudo Carlos, ο οποίος του στέρησε την είσοδο στους 64 καλύτερους αθλητές του κόσμου, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη της ελληνικής αποστολής στο Μπουρζ.

Να σημειώσουμε ότι ο Τσακιράκης συμμετείχε με δικά του έξοδα στην αποστολή, όπως άλλωστε πολλοί αθλητές που εκπροσωπούν τα εθνικά μας χρώματα.

Ο κος Φουστανάκης Δημήτρης που συνόδεψε τον αθλητή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δήλωσε ενθουσιασμένος από την τελική θέση (67ος) που κατέκτησε ο Τσακιράκης αλλά και από την απόδοση του, που με την απαιτούμενη εμπειρία, θα κατάφερνε εύκολα να πλασαριστεί στους 64 και γιατί όχι και στους 32!!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση