HomeΣΠΟΡΠανιώνιος ΠΑΟΚ 3-1

Πανιώνιος ΠΑΟΚ 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακασέτα ο Πανιώνιος πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, επικρατώντας με 3-1 σκορ του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ο Έλληνας άσος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση του «ιστορικού» που έπιασε τον «δικέφαλο» του Βορρά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα μπαράζ.

Ο Ανσαριφάντ στο 82’ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, η οποία είχε ισοφαριστεί προσωρινά σε 1-1 από ένα πρώην δικό της παιδί, τον Αλέξανδρο Τζιόλη (53′)

To εν λόγω παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα μπαράζ και ταυτόχρονα να πιάσει τον ΠΑΟΚ στους 44 βαθμούς. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Ιβιτς ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την τιμωρία.

Η ομάδα του Ουζουνίδη μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 36’ ο Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ΄στο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο άσος των «κυανέρυθρων» βρήκε τον στόχο και με εκπληκτική κίνηση έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά κι άγγιξε το γκολ στο 52’. Ο Κοροβέσης βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάτσε εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζιόλης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Οι παίκτες του Ιβιτς συνέχιζαν να πιέζουν, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πανιώνιος σημείωσε δεύτερο τέρμα. Στο 66’ ύστερα από μία πολύ ωραία ομαδική ενέργεια ο Μπακασέτας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες.

Στο 82’ ο Ανσαριφάντ με ωραία ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 93’ ο Ροντρίγκες έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη που συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Καραμάνος (91’ Αργυρόπουλος), Μασούρας (84’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος, (65’ Ανσαριφάντ) Μπακασέτας

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκες), Κάτσε (88’ Αντώνης), Κοροβέσης (75’ Γκολάσα), Πέλκας, Αθανασιάδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση