HomeΚΡΗΤΗΣταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού από τα Λιβάδια που τραυματίστηκε βαρύτατα στο λαιμό μετά από την εκπυρσοκρότηση του όπλου που περιεργαζόταν.

Το αγόρι νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ ενώ χθες υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, δεδομένου ότι η σφαίρα που δέχθηκε σφηνώθηκε μεταξύ τραχήλου και θώρακα.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα  στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, τη στιγμή που ο 6χρονος περιεργαζόταν ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βληθεί στο λαιμό.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει, όντας σε καταστολή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές εξετάζουν ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αγόρι αυτοτραυματίστηκε με το όπλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση