HomeΚΡΗΤΗΕκλογές στην τοπική ΝΔ για τις δημοτικές οργανώσεις – Μέχρι τις 19:00 η ψηφοφορία

Εκλογές στην τοπική ΝΔ για τις δημοτικές οργανώσεις – Μέχρι τις 19:00 η ψηφοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 10:00 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ του νομού Ηρακλείου για την ανάδειξη προέδρων και μελών στις δημοτικές τοπικές οργανώσεις. Παράλληλα, εκτός από τους επικεφαλής των οργανώσεων θα εκλεγούν και οι αντιπρόσωποι του κόμματος από το νομό Ηρακλείου στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, που θα διεξαχθεί στο διάστημα από 22 έως και 24 Απριλίου.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7:00 το απόγευμα, οπότε και οι κάλπες θα κλείσουν και θα ξεκινήσει η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων και της εξαγωγής των αποτελεσμάτων.

Για τη σημερινή διαδικασία κάλπες θα στηθούν στο Ηράκλειο στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω, στο Δήμο  Αρχανών-Αστερουσίων στην αίθουσα του πρώην δημοτικού συμβουλίου Πεζών, στο Δήμο Φαιστού στο Πολύκεντρο και στο Δήμο Χερσονήσου στο δημαρχείο.

Οι υποψήφιοι Πρόεδροι

Υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της δημοτικής τοπικής οργάνωσης για το Ηράκλειο είναι οι Γιάννης Λυρώνης και Ειρήνη Βολιτάκη, για το Δ. Φαιστού οι Γιώργος Κοκαράκης και Γιάννης Κουλεντάκης και για το Δ. Χερσονήσου οι Γιώργος Μπαγουράκης και Μανόλης Καλαιτζάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση