HomeΣΠΟΡΜε πέντε απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ

Με πέντε απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους Φαζό, Σαχινίδη, Πίτσο και Μπουρσέλη (τραυματίες) και τον τιμωρημένο Φραγκουλάκη να μένουν στο Ηράκλειο, η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε… με προορισμό το αυριανό (16.00) κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά…

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Περογαμβράκης, ο οποίος επίσης είχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα αγωνιστεί με ένεση, όσο διάστημα κρίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Στην 18αδα που επέλεξε ο προπονητής του ΟΦΗ  μετέχουν και οι Φαμπίνιο-Πόποβιτς, καθώς προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή και σήμερα και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για τον Φαζό θα πρέπει να τονιστεί ότι πέρα απο τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο, δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην μορέσει να προπονηθεί το Σάββατο και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Στην 18αδα του ΟΦΗ επιστρέφει ο Ραπτάκης που εξέτισε την ποινή του και ο Κοιλιάρας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Πατινιώτης, Νάστος, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Χαντί, Φουκαράκης, Φαμπίνιο, Μαρτσάκης, Γκούμας.

* H αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

* Στο Ηράκλειο θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ μετά το παιχνίδι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση