HomeΚΡΗΤΗ«Η Βουλή για τον κ. Τσίπρα είναι μόνο το μέσο για να αντιμετωπίσει τη δημοσκοπική του καθίζηση»

«Η Βουλή για τον κ. Τσίπρα είναι μόνο το μέσο για να αντιμετωπίσει τη δημοσκοπική του καθίζηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Βουλή για τον κ. Τσίπρα είναι μόνο το μέσο για να αντιμετωπίσει τη δημοσκοπική του καθίζηση», τόνισε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της προσυνεδριακής διευρυμένης σύσκεψη στελεχών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Δωδεκανήσου που πραγματοποιήθηκε, χθες βράδυ, Παρασκευή, 1η Απριλίου, στη Ρόδο, αναφερόμενος στην συζήτηση για τη Δικαιοσύνη που έγινε την Τρίτη, στη Βουλή.

«Δυστυχώς στο προσφυγικό – μεταναστευτικό βλέπουμε την εικόνα μιας ανίκανης κυβέρνησης που δεν μπορεί να εγγυηθεί τα στοιχειώδη», είπε ο κ. Αυγενάκης, ενώ «κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «αναποτελεσματικότητα» και «ανικανότητα» στη διαχείριση του προσφυγικού και σημείωσε πως αντί να το αντιμετωπίσει το διόγκωσε».

IMG_4613

Τέλος ο κ. Λ. Αυγενάκης ανέφερε ότι «το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερο από την διαδικασία «απομάκρυνσής» τους», ενώ προέβλεψε ότι πολύ σύντομα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πέσει υπό το βάρος των μεγάλων προβλημάτων που έχουν δημιουργήσει στη χώρα».

Εν όψει των εκλογών της Κυριακής για την ανάδειξη Συνέδρων και Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. ο κ. Λ. Αυγενάκης τόνισε ότι «πρέπει οι νέοι, οι δημιουργικοί, οι φιλοπρόοδοι της παράταξής μας να βγουν μπροστά» και κάλεσε όλα τα μέλη της ΝΔ να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση