HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην Λ. Κνωσσού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στην Λ. Κνωσσού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακόπτεται προσωρινά η διέλευση οχημάτων από τμήμα της λεωφόρου Κνωσού αλλά και στην Φορτέτσα εξαιτίας εργασιών.

Η σχετική ανακοίνωση για την λεωφόρο Κνωσό:

Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτάκτων εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Η. για την σύνδεση κεντρικών τροφοδοτικών αγωγών του δικτύου ύδρευσης, θα διακοπεί προσωρινά η διέλευση των οχημάτων επί της Λεωφόρου Κνωσσού, στο ύψος που βρίσκεται το κτίριο της ΔΟΥ Ηρακλείου (μεταξύ των δύο κυκλικών κόμβων).

Η εκτροπή της διέλευσης των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί, για τη μεν έξοδο από το Ηράκλειο μέσω των οδών Σκουλά – Ιόλης – Ζωγραφάκη – Παπαναστασίου, για την δε έξοδο στην πόλη μέσω των οδών Ανδρέα Νάθενα – Ερμή – Ευάγγελου Χατζάκη, προκειμένου να εκτελεστούν οι ανωτέρω εργασίες.

Η νέα διαδρομή της Αστικής Συγκοινωνίας για τις δύο αυτές ημέρες θα γίνεται μέσω των οδών Σκουλά – Ιόλης – Ζωγραφάκη – Παπαναστασίου για την έξοδο από την πόλη, και μέσω των οδών Ανδρέα Νάθενα – Ερμή – Ευάγγελου Χατζάκη για την είσοδο σε αυτήν.

Η προσωρινή αυτή διακοπή και εκτροπή διέλευσης οχημάτων θα ισχύει από το Σάββατο 02-04-2016  μέχρι και την Κυριακή 03-03-2016. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση για την Φορτέτσα:

Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι στα πλαίσια έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης της Υπηρεσίας μας επί του δημοτικού  δρόμου Σόλωνος, στην περιοχή της Φορτέτσας, απαιτείται το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του συγκεκριμένου δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα θα κλείσει το τμήμα της οδού Σόλωνος στην συμβολή της με την οδό Αχιλλέως έως την συμβολή της με την οδό Ετεοκλέους.

Η εκτροπή των οχημάτων για το τμήμα που θα κλείσει, λόγω των εργασιών από Σόλωνος προς επαρχιακή οδό Αγίου Σύλλα, θα γίνει από την συμβολή της οδού Σόλωνος  με την οδό  Πολυνείκους θα συνεχίζει στην οδό Ετεοκλέους και θα καταλήγει στην Σόλωνος και αντίθετα για τα οχήματα που θα θέλουν να καταλήξουν από οδό Σόλωνος στην Λ. Κνωσσού, θα γίνει από  την συμβολή της οδού Σόλωνος με την οδό Ετεοκλέους, Ετεοκλέους, Πολυνείκους, Σόλωνος προς Λ. Κνωσσού.

Η προσωρινή διακοπή, η ρύθμιση και η εκτροπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού Σόλωνος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 έως και Τρίτη 05 Απριλίου 2016  για τις ώρες 07:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση