HomeΚΡΗΤΗΖητούν παρέμβαση του υπουργείου για τα αδέσποτα

Ζητούν παρέμβαση του υπουργείου για τα αδέσποτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παρέμβαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι φορείς του Ηρακλείου και ο αντιδήμαρχος, Π. Ινιωτάκης, για τα αδέσποτα.

Οι πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Ηρακλείου εξέδωσαν ψήφισμα για το θέμα αναλύοντας διεξοδικά το μείζον αυτό ζήτημα που απασχολεί όχι μόνο το Ηράκλειο αλλά και όλη την Ελλάδα ,αναφέρουν τις ενέργειες που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή και την αρμόδια Αντιδημαρχία για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Κυνοκομείου με ιδίους πόρους κ.α

Επίσης ζητούν το συντονισμό όλων των Δημοσίων υπηρεσιών, φορέων και Φιλοζωικών οργανώσεων ώστε να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότερο οι πολίτες αλλά και την εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών.

Δείτε εδώ το ψήφισμα

Παράλληλα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Πέτρος Ινιωτάκης  με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Ευάγγελο Αποστόλου επισημαίνει με έμφαση τις δυσκολίες που υπάρχουν στη διαχείριση του μείζονος αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζει και ο Δήμος Ηρακλείου τόσο μέσα στην πόλη όσο και στους οικισμούς που βρίσκονται εντός των ορίων του και επισυνάπτει και το σχετικό ψήφισμα των Προέδρων.

Η επιστολή του κ. Ινιωτάκη

Kύριε Υπουργέ,

Το θέμα των αδέσποτων ζώων αποτελεί μείζων πρόβλημα διαχείρισης για όλη την Ελλάδα και ειδικότερα για τον Δήμο Ηρακλείου. Σας κοινοποιούμε σχετικό Ψήφισμα υπογεγραμμένο από όλους τους Προέδρους Δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου.

Παρακαλούμε πολύ για τις δικές σας ενέργειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση