HomeΚΡΗΤΗΠαρέμβαση Ηγουμενίδη για να μην μείνει χωρίς… ρεύμα ο δήμος Βιάννου

Παρέμβαση Ηγουμενίδη για να μην μείνει χωρίς… ρεύμα ο δήμος Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ηγουμενίδη, προκάλεσε η είδηση για την απειλή της διακοπής ρεύματος στον δήμο Βιάννου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, σήμερα το πρωί όταν ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, έφτασε στο γραφείο του είδε μπροστά του το συνεργείο της ΔΕΗ έτοιμο να… κατεβάσει τους διακόπτες.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε το δήμαρχο Βιάννου, δεδομένου ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη προχωρήσει σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών.

Η παρέμβαση Ηγουμενίδη

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης παρενέβη για το θέμα προκειμένου να δοθεί ολιγοήμερη παράταση για τη μη διακοπή του ρεύματος μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηγουμενίδη:

 «Με λύπη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα για μια ακόμη φορά σήμερα την απειλή διακοπής ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου. Κατόπιν της επικοινωνίας μου με τη Διοίκηση της ΔΕΗ και τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Καραλάζο συμφωνήθηκε να δοθεί  μια ολιγοήμερη παράταση για τη μη διακοπή του ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου. Επίσης, συμφωνήθηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί, εντός αυτής της ολιγοήμερης παράτασης, τριμερής συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, τον δήμαρχο της Βιάννου και τους 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα της την οριστική διευθέτηση-επίλυση του ζητήματος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση