HomeΚΡΗΤΗΣταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 63χρονου αρτοποιού από το Μυλοπόταμο

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 63χρονου αρτοποιού από το Μυλοπόταμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε καταστολή, διασωληνωμένος, παραμένει στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στην Αθήνα, ο 63χρονος αρτοποιός από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα του, μετά από έκρηξη και φωτιά που προκλήθηκε στο φούρνο τον οποίο και διατηρεί.

Στο πλευρό του 63χρονου βρίσκεται η οικογένειά του ενώ οι γιατροί για την ώρα παραμένουν επιφυλακτικοί, χαρακτηρίζοντας την κατάστασή του σταθερά κρίσιμη.

Η μεγάλη έκταση των εγκαυμάτων, άνω του 80% του σώματός του καθιστά την κατάσταση του εξαιρετικά δύσκολη και το ζητούμενο για την ώρα είναι να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και η προσπάθεια για την αποκατάσταση θα είναι μια μεγάλη ιατρική περιπέτεια που θα ξεκινήσει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η έκρηξη στο φούρνου του 63χρονου προκλήθηκε από πετρογκάζ που βρισκόταν σε λειτουργία, όταν ο αρτοποιός προσπάθησε να μεταγγίσει βενζίνη από ένα μπιτόνι, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ελάχιστα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό.

Η έκρηξη που ακολούθησε στάθηκε η αφορμή να τυλιχθεί στις φλόγες ο άτυχος αρτοποιός. Μετά τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, οι γιατροί έκριναν απολύτως απαραίτητη τη μετακίνησή του σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα και για το λόγο στήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς που ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση