HomeΚΡΗΤΗΑγνοείται η τύχη 48χρονου επιχειρηματία-Τον αναζητά η οικογένεια του μετά την τελευταία του εξαφάνιση

Αγνοείται η τύχη 48χρονου επιχειρηματία-Τον αναζητά η οικογένεια του μετά την τελευταία του εξαφάνιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ίχνη ενός 48χρονου επιχειρηματία από το Ηράκλειο έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες, με την οικογένεια του να τον αναζητά παντού, δηλώνοντας την εξαφάνιση του στην αστυνομία.

Ο 48χρονος έφυγε από το σπίτι του το πρωί της 10ης Μαρτίου, προκειμένου να πάει στην επιχείρηση του, αλλά το βράδυ, όπως συνήθιζε, δεν επέστρεψε.

Ο 48χρονος επικοινώνησε με την κόρη του στις 20 Μαρτίου, λέγοντας της ότι το αυτοκίνητο του, το είχε σταθμεύσει σε συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Πράγματι η κόρη του πήγε στο σημείο, που της είχε υποδείξει ο πατέρας της, το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί, αλλά ο ίδιος ήταν άφαντος.

Η σύζυγος του από τότε επανειλημμένως καλεί στο τηλέφωνο το 48χρονο, μάταια όμως, αφού το κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Έτσι λοιπόν στις 28 Μαρτίου η σύζυγος του επιχειρηματία δήλωσε την εξαφάνιση του στις αρχές, καθώς δε μπορεί με κανέναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και έχει χάσει τα ίχνη του.

Ο 48χρονος φέρεται τα τελευταία πέντε χρόνια να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γεγονός που τον είχε ωθήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν να φύγει από το σπίτι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση