HomeΚΡΗΤΗΕκπυρσοκρότησε όπλο στο λιμεναρχείο – Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό

Εκπυρσοκρότησε όπλο στο λιμεναρχείο – Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπυρσοκρότησε όπλο την περασμένη Κυριακή σε γραφείο του λιμεναρχείου Ηρακλείου με τον λιμενάρχη, Δημήτρη Σαϊτάκη, να έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», την περασμένη Κυριακή βαθμοφόρος του λιμενικού σώματος που εκτελοόυσε χρέη αξιωματικού υπηρεσίας την στιγμή που περιεργαζόταν το υπηρεσιακό του όπλο – κι ενώ έχει γίνει η παράδοση-παραλαβή στην βάρδια – αυτό εκπυρσοκρότησε.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ωστόσο όσοι λιμενικοί βρίσκονταν στα γραφεία τους πετάχτηκαν από τις καρέκλες τους και πηγαίνοντας στο γραφείο του πρώτου ορόφου που σημειώθηκε το συμβάν έκαναν το σταυρό τους βλέποντας ότι κανείς δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Αξιωματικοί θέλοντας να υποβαθμίσουν το θέμα έκαναν λόγο για ένα ατυχές περιστατικό που δεν είχε καμία δυσάρεστη συνέπεια. Μιλώντας για τον βαθμοφόρο ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα ευσυνείδητο στέλεχος του λιμενικού σώματος, προσεκτικό κ ι εργατικό, το οποίο είχε μία άτυχη στιγμή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση