HomeΚΡΗΤΗΒ. Κεγκέρογλου: “Άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης»”

Β. Κεγκέρογλου: “Άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης»”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ερώτηση του προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης αντίστοιχα, ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά

Tην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης ζητά ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου με ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνει: “Τα προβλήματα του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης» έχουν τεθεί υπόψη σας από πέρυσι το Μάρτιο, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, παρουσία των κ.κ Σταθάκη και Σπίρτζη.

Παρά τις τότε δεσμεύσεις σας, δεν έχουν δοθεί λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του αεροδρομίου που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν,ενόψει μάλιστα της νέας τουριστικής περιόδου.

Τα προβλήματα αφορούν την εξυπηρέτηση των επιβατών αλλά και την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών και έχουν να κάνουν με: α)τον τεχνολογικό εξοπλισμό β)την αξιοποίηση των χώρων τόσο των εξωτερικών για την καλύτερη αποβίβαση-επιβίβαση των επιβατών όσο και κυρίως των εσωτερικών που αφορούν στην αύξηση της δυναμικότητας στάθμευσης αεροσκαφών και γ)την σημαντική ενίσχυση του Α.Τ Αεροδρομίου για την πλήρη κάλυψη των αναγκών ασφάλειας και

Ερωτάστε κ.κ Υπουργοί: 1.Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την προετοιμασία του αεροδρομίου ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου; 2.Τι προτίθεστε να πράξετε άμεσα για τα σημαντικά προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν;”

Διαφήμιση
Διαφήμιση