HomeΚΡΗΤΗΚλειστός ο δρόμος Καστελίου-Χερσονήσου- Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κλειστός ο δρόμος Καστελίου-Χερσονήσου- Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα και αύριο ο δρόμος Καστέλι-Χερσονήσου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση των Ποταμιών μέχρι τη διασταύρωση για Καλό Χωριό, λόγω εργασιών βελτίωσης.

Για το λόγο αυτό στην περιοχή θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί, ώστε να εξυπηρετηθούν και να φτάσουν τους προορισμούς τους όσο το δυνατόν ευκολότερα.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης “ στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστελίου-Χερσονήσου», και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού, «θα παραμείνει κλειστό το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη, 28 και 29 Μαρτίου, το τμήμα της οδού Καστελίου-Χερσονήσου από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό».

Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται ποια διαδρομή θα πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί :

“η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών, Ασκών, Λύτου και Καστελίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύτου, Ασκών, Ποταμιών και Χερσονήσου ή μέσω Καλού Χωριού, Κόξαρης, Γουβών και Κάτω Γουβών”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση