HomeΚΡΗΤΗΘλίψη και ερωτηματικά για το θάνατο του 21χρονου από το Μυλοπόταμο, που χάθηκε τόσο πρόωρα

Θλίψη και ερωτηματικά για το θάνατο του 21χρονου από το Μυλοπόταμο, που χάθηκε τόσο πρόωρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη, αλλά και αναπάντητα ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο πρόωρος χαμός του 21χρονου Βασίλη Κουγιουμτζή, ο οποίος κατέληξε μετά από ενάμισι μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, χτυπημένος από τον ιό Η1Ν1.

Τόσο η οικογένεια του όσο και οι συγχωριανοί του στα Λιβάδια Μυλοποτάμου δε μπορούν να πιστέψουν, πώς ένας υγιής οργανισμός, όπως ενός 21χρονου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, χάθηκε τόσο πρόωρα, από τον ιό της γρίπης, που αν μη τι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, που νοσούν με αυτόν, είναι ιάσιμος.

Μάλιστα η οικογένεια του άτυχου νέου, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας λόγο για αμελής συμπεριφορά γιατρών, καθώς ο 21χρονος όταν αρχικά είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, οι γιατροί τότε δεν είχαν εκτιμήσει σωστά τη σοβαρότητα της κατάστασης του και του είχαν πει ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή από το σπίτι του.

Η κατάσταση του όμως δυστυχώς χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα μέσα στις επόμενες ημέρες να λιποθυμήσει στην πλατεία του χωριού του.

Τότε είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το χρονικό

 Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

Για σαράντα ημέρες ο άτυχος Βασίλης νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση του και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως οι επιπλοκές που υπέστη ο 21χρονος ήταν πολύ σοβαρές, με αποτέλεσμα να υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια και ξημερώματα της 25ης Μαρτίου να καταλήξει.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση