HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Παναιγιάλειο 2-0

Κισσαμικός Παναιγιάλειο 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της Football League  έγιναν σήμερα για την 25η αγωνιστική.

Ο ΑΟΧ δεν πλήρωσε τους διαιτητές και η Κέρκυρα πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι, η Παναχαϊκή έχει θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής στην κατηγορία και ο αγώνας της με τον Αχαρναϊκό αναβλήθηκε, ενώ το Ολυμπιακός Βόλου – Εργοτέλης δεν έγινε, αφού εδώ και καιρό οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η εξαιρετική πορεία του Κισσαμικού  συνεχίστηκε.  Η ομάδα του Καστελλίου επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου στα Χανιά, με δύο γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Μάντζης, το ένα στο 15′ και το άλλο στο 18′.

Πέρα από τα δύο τέρματα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Σεληνιωτάκη (20′).

Οι Αιγιώτες εμφανίστηκαν κάτω του αναμενομένου κάτι που ήταν  αναμενόμενο ως ένα βαθμό,  αφού είχε προηγηθεί αποχή μιας εβδομάδας λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (83′ Πότσι), Ποκόνγκ (63′ Βαττής), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (77′ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (80′ Μαυρόπουλος), Παπαχρήστος, Κολόκας (46′ Φωτιάς), Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (69′ Γκούφας), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση