HomeΣΠΟΡΔεν πλήρωσαν τον διαιτητή τα Χανιά, ματαιώθηκε το ματς με την Κέρκυρα

Δεν πλήρωσαν τον διαιτητή τα Χανιά, ματαιώθηκε το ματς με την Κέρκυρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Χανιά δεν πρόλαβαν το χρονικό περιθώριο που τους είχε δοθεί για να πληρώσουν τους διαιτητές και ο ρέφερι Γρατσάνης έκλεισε το φύλλο αγώνα και ως εκ τούτου το ματς με την Κέρκυρα δεν έγινε ποτέ.

Η αναμέτρηση Χανιά – Κέρκυρα δεν έγινε ποτέ. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00, ωστόσο οι Κρητικοί δεν πρόλαβαν το χρονικό περιθώριο που τους είχε δοθεί για να καταβάλουν το ποσό των 2.050 ευρώ στους διαιτητές με αποτέλεσμα ο ρέφερι Γρατσάνης να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Τελικά τα Χανιά έδωσαν το ποσό που χρωστούσαν, το ματς όμως δεν μπορούσε να γίνει αφού το φύλλο αγώνα είχε κλείσει.

Αυτό σημαίνει πως οι γηπεδούχοι χάνουν το ματς στα χαρτιά, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την τωρινή βαθμολογία και κινδυνεύει και με βαρύ πρόστιμο.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 17,  παράγραφος 2 του κανονισμού στη διάταξη «αδυναμία συμμετοχής ομάδων σε αγώνα», τα Χανιά επιπρόσθετα θα χάσουν και τρεις βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα κινδυνεύουν με πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη,  η υπόθεση παραμονής για τα Χανιά γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση  αφού από τους 25 βαθμούς θα πάνε στους 22, με συνέπεια ο υποβιβασμός να είναι ορατός πλέον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση