HomeΚΡΗΤΗΠέρασαν τα δύσκολα για τον 10χρονο Σταμάτη-Μετά τη φωτιά… ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία

Πέρασαν τα δύσκολα για τον 10χρονο Σταμάτη-Μετά τη φωτιά… ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δύσκολα πέρασαν για τον 10χρονο Σταμάτη από τον Κρούστα Λασιθίου, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε, καθώς προσπαθούσε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού του.

Το μικρό αγόρι για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου ο 10χρονος να ξεπεράσει τα εκτεταμένα εγκαύματα Γ’ βαθμού, που είχε υποστεί στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα χέρια.

Η κατάσταση της υγείας του 10χρονου βελτιώθηκε αρκετά γρήγορα, καθώς ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή θετικά στην θεραπευτική αγωγή.

Τώρα πλέον με φυσιοθεραπείες προσπαθεί να επανέλθει πλήρως, αντιμετωπίζοντας με θάρρος και γενναιότητα, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή, τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

Την ίδια ώρα στο πλευρό της οικογένειας του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι με όποιον τρόπο μπορούσαν, βοήθησαν και βοηθούν την οικογένεια του μικρού αγοριού να επισκευάσει τις ζημιές, που προκλήθηκαν στο σπίτι τους από την πυρκαγιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση