HomeΣΠΟΡΕυρωπαϊκή Πίστη – Χορηγός στον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Ευρωπαϊκή Πίστη – Χορηγός στον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την υποστήριξή της, ως Χορηγός,  στον 3ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα, αναγνωρίζοντας την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 από τον Δήμο Μαραθώνα, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ), τους Συλλόγους Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και υπό την Αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η υποστήριξη του μεγάλου αυτού γεγονότος, καθώς η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στην ιστορική αφετηρία του Κλασικού Μαραθωνίου Δρόμου, με διέλευση από το μνημείο του Τύμβου.

Μία διαδρομή η οποία αναδεικνύει την ιστορία και την αθλητική κληρονομιά του Δήμου Μαραθώνα.

Η διοργάνωση, εκτός της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου, περιλαμβάνει και τους παράλληλους αγώνες της Σκυταλοδρομίας Ημιμαραθώνιου, τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 3.000 μέτρων και τον Αγώνα 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού Δ, Ε, και ΣΤ τάξης.

Στις 17 Απριλίου η Ευρωπαϊκή Πίστη θα βρίσκεται εκεί, με εκπλήξεις και διαγωνισμούς τόσο για τους μικρούς αθλητές όσο και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα έχει τη δυνατότητα να είναι κοντά στους δρομείς, στηρίζοντας και εμπνέοντας τους να αγωνιστούν σε αυτό που αγαπούν, ενώ παράλληλα η ομάδα των εργαζόμενων της ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών και να τρέξει στηρίζοντας το έργο του Δήμου Μαραθώνα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη τόσο με τη συγκεκριμένη ενέργεια, όσο και ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο αλλά και ως χορηγός των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών Κωπηλασίας Νικολαϊδου – Ασουμανάκη, έχει ως στόχο τη διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του αθλητικού ιδεώδους.europaikipisti

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση