HomeΚΡΗΤΗΤη Δευτέρα η απολογία του δράστη για το φονικό στο Μπιτζαριανό – Ζητά να εξεταστεί από ιατροδικαστή

Τη Δευτέρα η απολογία του δράστη για το φονικό στο Μπιτζαριανό – Ζητά να εξεταστεί από ιατροδικαστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρα ορίστηκε η διαδικασία της απολογίας ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, για τον 55χρονο που φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος στο Μπιτζαριανό Καστελίου, με θύμα τον 58χρονο κτηνοτρόφο Ανδρέα Κανάκη.

Νωρίτερα σήμερα, ο 55χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Ηρακλείου η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ενός από τα δύο άτομα που συνόδευαν τον άτυχο Κανάκη στο τραγικό ραντεβού.

Η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε ο 55χρονος να εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του για πάλη που είχε προηγηθεί μεταξύ του ίδιου, του θύματος και των δύο φίλων του αφού η υπερασπιστική του γραμμή κινείται με βάση το επιχείρημα της αυτοάμυνας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι οι καταθέσεις των δύο νεαρών κτηνοτρόφων που συνόδευαν τον 58χρονο στο μοιραίο ραντεβού με το φερόμενο ως δράστη προκειμένου να λυθούν οι μεταξύ τους διαφορές, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση