HomeΚΡΗΤΗΜε το δικό τους τρόπο έδειξαν τη σπουδαιότητα του νερού στη ζωή μας

Με το δικό τους τρόπο έδειξαν τη σπουδαιότητα του νερού στη ζωή μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το μήνυμα «προστατεύουμε το πολυτιμότερο αγαθό το νερό» μαθητές και εκπαιδευτικοί από πολλά σχολεία του Ηρακλείου, μετείχαν στις εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, που οργάνωσε στη πλατεία Καλλεργών και τη Λότζια το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, η Δ.Ε.Υ.Α.Η , Αντιδημαρχία Παιδείας και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

DSCN3554 1

Οι μαθητές πήραν μέρος σε θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, τραγούδισαν για το νερό και ζωγράφισαν μηνύματα για την εξοικονόμηση του αγαθού.

DSCN3555 1

Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών στο θέμα διαχείρισης του νερού, όπως επίσης η ανάδειξη της σημασίας του για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα σχολεία που συμμετείχαν είναι: 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας 5ο Δημοτικό Αλικαρνασσού Γενικό Λύκειο Γαζίου Γυμνάσιο Βενεράτου.

DSCN3557 1

Συνολικά πήραν μέρος 168 μαθητές και 19 Εκπαιδευτικοί.

 

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα με την εσπερίδα για το νερό που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» πρώην Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση