HomeLife & StyleΆννα Παναγιωτοπούλου: Η δικαστική διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η δικαστική διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Άννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα, γιατί όπως αποκάλυψε, ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης της έκλεψε τα δικαιώματα του έργου «Glorious».

Μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά», η ηθοποιός υποστήρηξε ότι έπεσε θύμα απάτης.

«Πρόσφατα είχε γραφτεί ότι υπήρξε μία παρεξήγηση με τον Αλέξανδρο Ρήγα», της είπε η δημοσιογράφος. «Αυτό ήταν απάτη, το λέω και το εννοώ! Μου πήραν ένα έργο κανονικά! Μου είπαν χωρίς λόγο στη δεύτερη πρόβα, ενώ κράταγα το χαρτί, »θέλουμε ποινική ρήτρα γιατί δεν θα μάθεις τα λόγια σου ποτέ».

Σε μένα, 100 χρόνια ηθοποιός, δεν έτυχε ποτέ να μην μάθω τα λόγια μου. Και αυτο είπε ο Ρήγας. Αυτό δεν το έχω πει ποτέ, τώρα το λέω πρώτη φορά και δεν μου αρέσει που το λέω αλλά αυτό δεν είναι μια απλή παρεξήγηση, είναι απάτη! Μου πήρε το έργο, έχει τα δικαιώματα του έργου αυτός τώρα, μπορεί να το ανεβάσει όποτε θέλει και με άφησε χωρίς δουλειά.

Του έργου τα δικαιώματα τα είχα εγώ…Και εγώ επειδή είμαι πάντα ηλίθια και έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δεν φαντάζομαι ότι θα μου τη φέρουν, έμεινα χωρίς το έργο και χωρίς δουλειά. Αυτό που περιγράφω δεν είναι παρεξήγηση. Είναι ένα τέρας. Έχω πάει δικαστικά. Περιμένω να προχωρήσει», είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

‘Εχει συζητήσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα; «Όχι ποτέ! Ούτε πρόκειται να συζητήσω! Σε έναν άνθρωπο που φέρεται έτσι, τι να πω;», τόνισε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Θυμίζουμε ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας, είχαν συνεργαστεί στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega, «Ντόλτσε Βίτα» που είχε προβληθεί το 1995-1996.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση