HomeΚΡΗΤΗΘρηνούν Ηράκλειο και Εύβοια τα νεαρά θύματα του τροχαίου – Στο πένθος και το ΤΕΙ Κρήτης

Θρηνούν Ηράκλειο και Εύβοια τα νεαρά θύματα του τροχαίου – Στο πένθος και το ΤΕΙ Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανείπωτος πόνος στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ΤΕΙ Κρήτης, από τον άδικο και ξαφνικό θάνατο των δύο νεαρών φοιτητών το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά.

Δύο νεαροί φοιτητές, ηλικίας 22 και 20 χρόνων αντίστοιχα, βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν η τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν «βούτηξε» στο κενό με αποτέλεσμα οι δύο φίλοι να πέσουν στα βράχια και να καταλήξουν στη θάλασσα στην περιοχή Κουμπελή των Χανίων.

Οι δύο φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, ήταν ένας 22χρονος φοιτητής από το Ηράκλειο και ένας 20χρονος από την Εύβοια, ενώ τραγική φιγούρα του δυστυχήματος που ένας επίσης φίλος και συμφοιτητής τους από τα Γιάννενα που υπήρξε και αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας πτώσης των δύο αδικοχαμένων παιδιών στη θάλασσα, καθώς ακολουθούσε με άλλο δίκυκλο στη βόλτα των φίλων που έμελλε να τους χωρίσει για πάντα.

Η οικογένεια του 22χρονου φοιτητή από το Ηράκλειο, του Β. Μ. δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη χτύπησε. Συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στο νεαρό αύριο στις 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση