HomeΚΡΗΤΗΠολιτική έριδα για τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης – Τι διεκδικεί η αντιπολίτευση του Δήμου Αγίου Νικολάου

Πολιτική έριδα για τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης – Τι διεκδικεί η αντιπολίτευση του Δήμου Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη μεταφορά του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Κρήτης από το Ηράκλειο όπου εδρεύει η ΣΤΕΓ, η Σχολή στην οποία ανήκει το εν λόγω τμήμα, στο Λασίθι διεκδικεί η μείζων αντιπολίτευση στο Δήμο του Αγίου Νικολάου. Ο Δημήτρης Κουνενάκης, πρώην δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζητά η δημοτική αρχή να λάβει πρωτοβουλία προκειμένου το Τμήμα στο οποίο οι φοιτητές του ασχολούνται με τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες να «μετακομίσει» στην Ιεράπετρα, προσφέροντας τεχνογνωσία και επιστημονική συνδρομή στους παραγωγούς θερμοκηπιακών καλλιεργειών της περιοχής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, αφήνει υπαινιγμούς για αίτημα με πολιτική σκοπιμότητα και επισημαίνει ότι ο δήμος δεν είναι σε θέση να παρέμβει σε ζητήματα που αφορούν την κεντρική διοίκηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης Βαγγέλης Καπετανάκης υπογραμμίζει από τη δική του πλευρά ότι οι φοιτητές του Τμήματος χρησιμοποιούν για τις σπουδές τους εξειδικευμένα εργαστήρια σε μία έκταση 600 στρεμμάτων με θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, πολύ καλά οργανωμένες  για το σκοπό που επιτελούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση