HomeΣΠΟΡΞάνθη-Λεβαδειακός 2-2

Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στην Ξάνθη και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Η εικόνα του αγώνα

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και δημιούργησε από νωρίς πρόβλημα στη δεξιά πλευρά του Λεβαδειακού με τον ιδιαίτερα ορεξάτο Σολτάνι. Στο 17′ από κόρνερ των γηπεδούχων, Καρυπίδης πετάχτηκε και με προβολή άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα, από σέντρα του Σολτάνι, ο Νιέτο λίγο έλειψε να γράψει το 2-0, όμως ο Βερέμκο ήταν εκεί. Η κυριαρχία της Ξάνθης συνεχίστηκε και στο 24′ ο Καπετάνος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Λεβαδειακό, αφού έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ουόν. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν .Στο 63′ ο Μπεν με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ζαρόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα από σέντρα του Ατζαγκούν, ο Μάντζιος με σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μάντζιου θα πάρει το διπλό, στο 82′ ο Βερέμκο ανέτρεψε τον Τριάδη εντός περιοχής και η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι. Ο Λουσέρο ήταν εύστοχος και έγραψε το τελικό 2-2.

MVP

Ο Μπεν ήταν κινητικός, το πάλεψε και κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Λεβαδειακό. Δείχνει να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ουόν πήρε γρήγορα δύο κίτρινες κάρτες και άφησε με 10 την ομάδα του σε ένα σημείο που τα πράγματα ήταν πολύ κρίσιμα.

Σχόλιο

Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Άκη Μάντζιο. Δεν δίστασε να βγάλει στο 36′ τον Τσουρίκοφ που είχε κάνει πολλά λάθη στα πλάγια της άμυνας και η εικόνα της ομάδας του βελτιώθηκε. Δίνοντας σωστές οδηγίες και εμψυχώνοντας τους παίκτες του, είδε το ματς να γυρνάει. Ο Λεβαδειακός μπορεί να μην ήταν καλύτερος, στάθηκε αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα. Η Ξάνθη είχε μεν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και σίγουρα θα αισθάνεται απογοητευμένη έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Μπέρτος (79′ Παπαστεριανός), Φλίσκας (71′ Σκούρτης), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης (76′ Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Τσουρίκοφ (36′ Μανωλάς), Τριποτσέρης (57′ Μεντί), Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Μπεν (86′ Στάθης), Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μάντζιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση