HomeΚΡΗΤΗΠιάνουν… δουλειά 10 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Κρήτη

Πιάνουν… δουλειά 10 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

10 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πιάνουν… δουλειά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2015-2016 προσλαμβάνονται πανελλαδικά ως προσωρινοί αναπληρωτές 51 εκπαιδευτικούς για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, προσλαμβάνει: 24 εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, 8 εκπαιδευτικούς πλήρους ωραρίου κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, 11 εκπαιδευτικούς πλήρους ωραρίου και 1 μειωμένου ωραρίου κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, 5 εκπαιδευτικούς πλήρους ωραρίου κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και 2 εκπαιδευτικούς πλήρους ωραρίου κλάδων ΠΕ19 & ΠΕ20-Πληροφορικής για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

«Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 21 έως και την Τρίτη 22 Μαρτίου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους»

Οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Κρήτη

10 είναι οι αναπληρωτές εκπαιδευτές που προσλαμβάνονται για να καλύψουν τις ανάγκες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 4 προσλήψεις στο νομό Ηρακλείου, 3 στο νομό Χανίων, δύο στο νομό Ρεθύμνου και μία στο νομό Λασιθίου.

 EKPAIDEYTIKOI ARITHMOI

Δείτε εδώ τα ονόματα των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται

EKPAIDEYTIKOI ONOMATA

Διαφήμιση
Διαφήμιση